HasardSpel - Guider och tips till kasinospel och poker på nätet

T6 Poker

Top 5 Poker

Everest Poker - Specialbonus om du använder vår kampanjkod hasard200 vilket ger dig $200 i insättningsbonus + Möjligheten att spela ihop $2000 genom VIP-Klubben.

Titan Poker Använd bonuskod CASH25 och sätt in $25 så får du $25 extra in på ditt konto. + Gratis freerolls och 100% upp till $500 insättningsbonus.

Unibet €100 bonus när du sätter in 150 kronor.

Betsson - Använd kampanjkod: VIP1600 för upp till $1600!

CDPoker - 150% upp till €500 Deposit bonus + plats i 10k trunering.

Nu när många menar att den största pokerboomen är över så har det nya bolaget T6 poker dykt upp på marknaden. Upphovsmannen är dansken Torben Hübertz, skapare av det kända MLM-konsernen 1oz group och Alston Price.

När man googlar på “T6 poker” hänvisas man främst till 5 olika hemsidor: 1oz-poker.se, t6poker.com, t6-poker.info och T6onlinepoker.com. Bara detta är mycket förvirrande och misstänksamt. Precis som med alla MLM- och pyramid-bolag erbjuds man att investera och närmast garanterar enorm avkastning. T6 poker kallar investeringen för “vinstandelar” eller “Gift certifikat”.
Men T6 själva säljer inga andelar. Förklaringen till detta är svårförståelig.

-Förenklat är det så vi är många som har “konverterat” andelar från Alston Price till Gift Certifikat i T6 Poker, skriver en medarbetare i ett mail.

Alston Price kom människor inblandade i Gii-corp (Känd pyramidscam) och från Alston price kommer medlemmar till T6 poker. Det lyser varningsskyltar.
1oz group planerar att T6 poker kommer vara en av de största pokersajterna inom ett halvår f.o.m start. De säger sig redan innan start knytit 250 000 spelare till sig som “fr.o.m första speldagen kommer gå från andra pokersidor till oss”. Men varför dessa 250 000 spelare skall behöva sluta spela på andra sidor för att börja spela för 1oz är något oklart…

Om denna siffra stämmer så är t6 poker redan en av de världsledande sajterna. Utan att de själva verkar veta om det… Svenska spel var nämligen ett av väldens fem största pokersajter med 137 000 år 2006.

Alston Price ägt av 1oz group, är ett känt MLM-bolag som man ofta hör i samband med T6 poker. De flesta investerare verkar komma härifrån. och vissa säger till och med att man “tvingats” konverterat sina andelar till T6 poker.
I medlemsavtalet för Aston Price förbinder man sig bland annat att inte prata om vad som försiggår inom bolaget för utomstående, samt att inte inleda några rättsliga processer mot bolaget.

MLM- och Pyramidspel

Pyramidspel har de flesta hört talas om. Det är en organisation som inte har någon egentlig produkt Det hela går ut på att man värvar medlemmar och dessa medlemmar får betala en avgift, som betalas till värvaren och organisationen. Man blir lovad enkla pengar och stora summor. Det enda man behöver göra är att själv värva. Tillslut är dock bottenlagret så brett så att det hela slutar växa och istället börjar krympa i och med att varje bottenlager blir bankrutt. Det är då dags för den rika pyramidtoppen att dra vidare och bygga en ny pyramid med nytt namn. Detta blev snabbt erkänt som en bedrägeriform och illegaliserat.

MLM
MLM står för Multi-level marketing. MLM är i många fall en täckmantel för pyramidspel, men det finns även mer seriösa företag. Skilnaden från pyramidspelet är att man i ett MLM-bolag har en produkt eller en tjänst att sälja. Man värvar säljare, som i sin tur värvar nya säljare. Detta gör att organisationen får figuren av en pyramid. Eftersom det finns en produkt som teoretiskt sett kan utdela en vinst är MLM lagligt i de flesta länder. Bland annat Sverige.

Ofta är organisationsuppbyggnaden krånglig i dessa bolag Många företag och föreningar och äger varandra, och samma personer figurerar ofta i olika “scams”.

Av Fredrik Åfeldt

Uppdaterad mer info om T6:
http://www.indipoker.se/2007/12/t6-en-pyramid-frkldd-till-pokersajt.html
http://pokerforum.nu/forum/864959-post520.html

CD Poker med en kalasbonus

5 Svar till “T6 Poker”

  1. Peter Nevberg Säger:

    Hallå vet ni vem som ligger bakom alla andra pokersiter..?
    Kanske nån spelar på Tilltpoker vem äger den…? Så här kan jag hålla på i dödagar.
    Jag är en rookie spelare som började spela på t6poker i början av året funkar skitbra nu när jag lärt mig hyfsat hur man spelar vad man ska betta mm. Jag har vunnit pengar där och ska ni få nån relevans i det som skrivs ska ni först spela tycker jag. Proffset TonyG en jävla frän pokerspelare om jag får säga. Han spelar på T6 gå in på

    ht tp: // tonyg.pokerworks. com/2008/01/t6-poker-my-new-home-game.html

    Och se vad han tycker. Den första pokerboomen är visst över ja nu är det de bolag kvar som fortfarande har många trogna men så vitt jag vet tycker även pokerspelare om att tjäna pengar och om jag som rookie kan göra det kan en mer inbiten också göra det.

    Gillade nån mitt inlägg eller kanske blev förbannad så vilket fall vill du veta mer hör av dig på:

    På mail peter_nevberg @ hotmail.com

  2. Per Karlsson Säger:

    Haha, T6-poker är så genomskinligt! De´n stackare som luras att köpa andelar får nog inse att pengarna är borta. Hur kan folk gå på sånt här???

  3. mats andersson Säger:

    T6 POKER bluff,javisst satte in pengar igår och nu kommer jag inte in på sidan utan att skicka in kopia på mitt körkort eller liknande,vad i helvete är detta bluff bluff bluff dom kan dra åt …

  4. jan larsson Säger:

    hur fan orkar ni hålla på att negga
    investerarna har nu börjat att få sin avkastning ifrån företaget t6,
    ett bolag som går med vinst redan efter typ 8 veckor,det är inte smånga företag som går med vinst så snabbt!!!
    Skitbra jobbat!!!
    Känns riktigt bra detta här måste jag erkänna, mitt livs bästa satsning…

  5. Mikael Säger:

    Visst är det mycket snack om T6 poker men det jag har hört har ingen interjuvat torven wtf?? och det finns folk som har tjänat där (och förlorat) som på alla pokersidor och jag vet folk som har tagit ut över 500.000kr im vinst därifrånn så var ligger bluffen? dom som förlorar vad jag vet är spelarna som betalar inköp till tuneringar och förlorar den tuneringen som alla andra sidor… men ofc kan det vara en bluff men snälla hitta fakta innan ni sprider rykten/propaganda. om detta är fakta var kommer den ifrån då? ni får säga allt eller inget

Skriv en kommentar